Pieczeń halibuta z likierem Tequila i limonką

Pieczeń halibuta z likierem Tequila i limonką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczenia halibuta z likierem Tequila i limonką. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 11,82 zł / porcja. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jeśli masz limonkę, pieczony halibut, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tequilę, można śledzić to danie główne z Tequila-Ciastka Z Cukrem Limonkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z kurczaka Tequila-Limonka z winegretem Tequila-Limonka, Czarny Goblin-Tequila, likier kawowy i śmietana, oraz Tequila Lime Flank Steak Fajita Sałatka z Chile Lime Vinaigrette.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn