Pieczeń Garnkowa

Pieczeń Garnkowa
Pieczeń może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 226 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz korzeń selera, pasternak, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez cookstr.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia super spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym.

Instrukcje

1
W dużym garnku blanszuj kość szpiku (jeśli używasz) we wrzącej wodzie przez kilka minut. Wyrzuć wodę. Przynieś dużo świeżej wody do wrzenia w garnku. Umieścić w kości i mięso, w całości, na wierzchu. Doprowadzić do wrzenia ponownie, usunąć szumowiny i dodać resztę składników, również w całości. Ledwo gotować na wolnym ogniu przez co najmniej 3 godziny, utrzymując mięso pokryte wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości SzpikuKości Szpiku
WodaWoda
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Usuń jak najwięcej tłuszczu z powierzchni łyżką, a resztę wytrzyj, przeciągając po powierzchni zwinięty ręcznik papierowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
artykuł var
4
Typ_27_data = {};
5
artykuł
6
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia60
Magazyn