Pieczeń Garnkowa
Pieczeń Pot jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 380 kalorii, 35g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, czosnek w proszku, Wino i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 216 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Dodaj przyprawy domu, sól i pieprz do małej miseczki. Przyprawę wcierać w pieczeń z obu stron.
Rozgrzać olej na dużej patelni i brązowy pieczeń, paląc go po obu stronach.
Umieścić mięso na patelni.
Dodaj cebulę i czosnek na patelni przez 1 do 2 protokół wchłonąć resztki pieczonego soku.
Umieść na patelni z mięsem i liśćmi laurowymi.
Połączyć zupę grzybową, wino, sos Worcestershire i bulion wołowy w misce.
Przykryć patelnię folią i piec przez 3 do 3 1/2 godziny lub do miękkości.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Wymieszać składniki i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.