Firma pieczeń garnkowa wymaga ok. 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 725 kalorii. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1477 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz ząbki czosnku, cebulę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pieczeń Firmowa, Pieczeń Firmowa, oraz Pieczeń Firmowa.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Osuszyć wołowinę papierowym ręcznikiem. Całość przyprawiamy 1 łyżką soli i 1 1/2 łyżeczki pieprzu. Całość pieczemy w mące, łącznie z końcówkami. W dużym holenderskim piekarniku podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Piec Holenderski
4
Dodaj pieczeń i smażyć przez 4 do 5 protokół, aż ładnie rumiane. Obróć i przypieczętuj drugą stronę, a następnie obróć i przypieczętuj końce. Powinno to zająć od 4 do 5 minut dla każdej strony.
5
Wyjąć pieczeń na duży talerz.
6
Dodać 2 łyżki oliwy z oliwek do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
7
Dodaj marchew, cebula, seler, por, czosnek, 1 łyżka soli, i 1 1/2 łyżeczki pieprzu i gotować na średnim ogniu przez 10 do 15 protokół, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Czosnek
Cebula
Pieprz
Por
Sól
8
Dodać wino i koniak i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koniak
Wino
9
Dodaj pomidory, rosół z kurczaka, kostkę bulionu, 2 łyżeczki soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Zwiąż tymianek i rozmaryn sznurkiem kuchennym i dodaj do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa
Rosół Z Kurczaka
Rozmaryn
Pomidor
Pieprz
Tymianek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
Garnek
10
Pieczeń włożyć z powrotem do garnka, doprowadzić do wrzenia i przykryć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
11
Umieść w piekarniku na 2 1/2 godziny, aż mięso będzie przetargu widłowego lub około 160 stopni F wewnętrznie. Zmniejsz ogień do 250 stopni F po około godzinie, aby utrzymać sos na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Wyjąć pieczeń na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
13
Usunąć wiązkę ziół i wyrzucić. Odtłuścić jak najwięcej tłuszczu z sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
14
Przełóż połowę sosu i warzyw do blendera lub robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
15
Wlać puree z powrotem do garnka, umieścić na płycie kuchennej na małym ogniu i powrócić sos na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec
Garnek
16
2 łyżki mąki i masła umieścić w małej misce i rozgnieść je razem z widelcem. Wymieszać z sosem i dusić przez 2 minuty, mieszając aż zgęstnieje. Smak przypraw.