Pieczenie ziemniaków z szynką i serem szwajcarskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj szynkę i szwajcarski ser ziemniaczany Piec spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 43 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ziemniaki betty julienne, szynkę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Swiss Potato Bake, Zupa ziemniaczana i ser szwajcarski-ser szwajcarski sprawia, że zupa jest bardzo kremowa i bogata, oraz Szwajcarsko-Cebulowy Placek Ziemniaczany.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. wymieszać ziemniaki, sos
Wymieszać i wrzącą wodę w 2-ćwiartowej zapiekance. Wymieszać z mlekiem, szynką i serem.
Piec 50 minut, posypać bułką tartą.
Piec 10 do 14 minut dłużej lub do góry jest złoty kolor.