Pieczenie z Dorie: krem cytrynowo-cytrynowy

Pieczenie z Dorie: krem cytrynowo-cytrynowy
Need a wegetariańska przystawka? Pieczenie z Dorie: Lemon-cytrynowy krem cytrynowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. 281 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz skórkę z cytryny, jajka, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczenie Z Dorie: Sernik Kremowy Na Paschę-Czy Nie, Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting #SundaySupper, oraz Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotowanie: przygotuj termometr, najlepiej natychmiastowy odczyt, sitko i blender (pierwszy wybór) lub robot kuchenny. Przynieś kilka centymetrów wody do gotowania na wolnym ogniu w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Cukier i skórkę umieścić w dużej metalowej misce, która może być zamontowana na patelni gotującej się wody. Od ognia, pracę cukru i skórki razem między palcami, aż cukier jest wilgotne, ziarniste i bardzo aromatyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Ubij jajka, a następnie sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dopasuj miskę do patelni (upewnij się, że woda nie dotyka dna miski) i gotuj, mieszając trzepaczką, gdy tylko mieszanina czuje się ciepła w dotyku. Chcesz gotować śmietanę, aż osiągnie ona 82°. gdy ubijasz śmietanę na ciepło - i musisz stale ubijać, aby jajka nie mieszały się—zobaczysz, że krem zacznie być lekki i spieniony, wtedy bąbelki staną się większe, a następnie, gdy krem zbliża się do180, zacznie gęstnieć, a trzepaczka pozostawi ślady. Uwaga w tym momencie-ślady oznaczają, że krem jest prawie gotowy. Nie przestawaj trzepać i nie przestawaj sprawdzać temperatury. I miej cierpliwość-w zależności od tego, ile ciepła dajesz krem, dotarcie do temperatury może trwać nawet 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Jak tylko osiągniesz 82°, wyciągnij krem z ognia i odcedź go do pojemnika blendera (lub robota kuchennego); wyrzuć skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Pozostaw krem w temperaturze pokojowej, mieszając od czasu do czasu, aż ostygnie do 60°, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Blendera nastawić na wysoki i przy włączonym urządzeniu dodawać na raz około 5 kawałków masła. W razie potrzeby zeskrobać boki pojemnika podczas włączania masła. Gdy masło jest już w środku, utrzymuj maszynę w ruchu - aby uzyskać idealną lekką, przewiewną konsystencję kremu cytrynowego, musisz kontynuować bicie kremu przez kolejne 3 minuty. Jeśli twoja maszyna protestuje i robi się zbyt gorąca, pracuj w odstępach 1-minutowych, dając maszynie trochę odpoczynku między uderzeniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Wlać krem do pojemnika, przycisnąć kawałek folii do powierzchni, aby utworzyć szczelne uszczelnienie i schłodzić krem przez co najmniej 4 godziny lub przez noc. Kiedy będziesz gotowy do skonstruowania tarty, po prostu ubijaj śmietanę, aby ją poluzować i łyżkę do skorupy tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Serwowanie: tarta powinna być podawana na zimno, ponieważ szczególną przyjemnością jest rozpływanie się zimnego kremu w ustach.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
10
Przechowywanie: podczas gdy można przygotować krem cytrynowy (będzie przechowywany w lodówce przez 4 dni, a w zamrażarce do 2 miesięcy), po zbudowaniu tarty najlepiej zjeść ją w dniu jej wyprodukowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn