Pieczenie Z Dorie: Kokosowe Kopuły
Pieczenie z Dorie: Kokosowe kopuły to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 24. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką jajka, cukier, kokos i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Pieczenie z Dorie: Gourmandise, Pieczenie z Dorie: Małe puddingi chlebowe, oraz Pieczenie Z Dorie: Corniest CORN Muffins.
Instrukcje
Dzień wcześniej: ogrzać mleko w kuchence mikrofalowej lub na bezpośrednim ogniu, aż będzie 85 stopni F zmierzonych na termometrze natychmiastowego odczytu. (W ogóle nie jest to zbyt gorące, więc możesz przesadzić znak i pozwolić, aby mleko ostygło.)
Wrzucić kokosa i cukier razem w misce do mieszania. Wymieszać z ciepłym mlekiem, a następnie lekko ubitymi jajkami o temperaturze pokojowej; nadal mieszać, aż wszystkie składniki zostaną zmieszane. Naciśnij kawałek folii do ciasta, aby uszczelnić go hermetycznie i przechowywać w lodówce na noc.
Do pieczenia: linia blachy do pieczenia z pergaminem lub silikonową matą do pieczenia.
Za pomocą poziomu łyżka ciasta dla każdego ciastka, kształt ciasta w kulki między dłońmi, i umieścić ciasteczka, 1 cal od siebie, na wyłożonym arkuszu. Gdy całe ciasto jest ukształtowane, umieść blachę do pieczenia w zamrażarce podczas podgrzewania piekarnika. (Ciasteczka mogą być wykonane z wyprzedzeniem do tego punktu; po zamrożeniu usuń je z arkusza i zapakuj hermetycznie do długotrwałego przechowywania. Odpowiednio zapakowane ciasteczka można zamrażać do 2 miesięcy, nie należy ich rozmrażać przed pieczeniem.)
Umieść stojak w piekarniku i rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Usuń blachę do pieczenia z zamrażarki, przesuń inną blachę do pieczenia pod nią (lub przenieść ciasteczka i pergamin do izolowanej blachy do pieczenia) i piec ciasteczka przez 7 do 11 protokół. Zewnętrzna część ciasteczek powinna być po prostu ustawiona, a blaty powinny przybrać jakiś kolor. Centra kopuł powinny pozostać miękkie, wilgotne i żujące.
Przenieść ciasteczka do stojaka i niech ostygną przed podaniem.
W zależności od chłonności kokosa, może się okazać, że podczas pieczenia kopuły sączą trochę płynu. Gdy ciasteczka ostygną, możesz wyciąć tę dodatkową małą spódnicę ciasta za pomocą nożyczek. Jeśli jednak zawsze kupujesz ten sam kokosowy i zawsze masz ten sam problem, użyj trochę mniej mleka w cieście.