Pieczenie Indyka Z Grilla

Pieczenie Indyka Z Grilla
Pieczenie indyka z grilla może być tylko przystawką, której szukasz. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sos pieprzowy, pokrojony Indyk, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczenie Kurczaka Z Grilla, Indyk Z Grilla, oraz Kanapki Z Indykiem Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. wymieszać razem indyka, sos chili, miód, sos sojowy, sos pieprzowy i cebulę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Sos ChiliSos Chili
Sos SojowySos Sojowy
Cała TurcjaCała Turcja
MiódMiód
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać Bisquick wymieszać i zimną wodą, aż ciasto tworzy; pokonać 20 uderzeń. Ciasto Pat w prostokąt, 12x6 cali, na arkuszu ungreased cookie z rękami posypane Bisquick mix; krawędź szczypta, tworząc 1/2-calowy obręcz. Łyżka mieszanki indyka na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Pliki CookiePliki Cookie
Cała TurcjaCała Turcja
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec 25 do 30 minut lub do krawędzi skorupy jest jasnobrązowy. Natychmiast posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn