Pieczenie chleba: szybko i powoli Sezam biały chleb

Pieczenie chleba: szybko i powoli Sezam biały chleb
Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ciepłą wodę, masło, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczenie Chleba: Szybkie Bułki Maślane, Wypiek chleba: chleb po włosku z białą pełnoziarnistą, oraz Pieczenie Chleba: Irlandzki Chleb Pełnoziarnisty Biały dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wodę, drożdże, miód i 1 1/2 szklanki mąki w misce miksera stojącego (lub miski do mieszania, jeśli będzie ręcznie ugniatania. Przykryć miskę folią i odstawić na 30 minut (dla wersji krótkiej) lub 90 minut (dla wersji długiej). Albo, naprawdę, w każdej chwili pomiędzy. Po 30 minutach mieszanina będzie bardzo żywa i bąbelkowa. W 90 minut będzie miał wzrost w misce i będzie bulgotać nieco gwałtownie; może zaczął się zapadać, ale to też jest w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2
Posypać mąkę kukurydzianą na blasze do pieczenia i rozgrzać piekarnik do 350 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Dodać sól, masło i pozostałą mąkę, i ugniatać z hakiem ciasta, lub ręcznie, aż masz gładkie, elastyczne ciasto. Mąkę powierzchnię roboczą lekko i obrócić ciasto. Zagnieść krótko, a następnie uformować ciasto w kłodę o długości około 12 cali. (Tak, to prawda - nie ma wzrostu po dodaniu ostatniego z mąki) uszczelnić szew na dnie i umieścić ciasto, szew-strona w dół, na przygotowanej patelni. Przykryć ciasto folią i odstawić do wyrośnięcia do podwojenia wielkości, 20-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Gdy ciasto wyrośnie, posmaruj je myciem jajecznym i posyp sezamem. Ukoś ciasto w dół centrum i piec na złoty, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Niech Bochenek ostygnie całkowicie na stojaku przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn