Pieczenie chleba: pieprz i Jack Beer Bread
Ten przepis służy 8. Jeśli 55 centów za porcję spada w budżecie, Pieczenie chleba: Pepper i Jack Beer chleb może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 231 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterrey jack, paprykę, miód i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chleb Piwny Poblano Jack, Pepper Jack Cheese Quick Bread, oraz Salt Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-możesz zrobić chleb piwny w domu z naszym take alike.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° i Spryskaj patelnię bochenka sprayem do pieczenia.
W średniej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Ubij do połączenia-nie chcesz grudek proszku do pieczenia w chlebie.
Dodać ser i paprykę i mieszać do dystrybucji.
Na małej patelni roztopić masło i miód razem.
Dodaj to do mieszanki mąki.
Dodaj piwo do mieszanki mąki i mieszaj, aż wszystko zostanie włączone.
Przenieść mieszaninę na patelnię bochenka i rozprowadzić ją nieco równomiernie na patelni.
Piec w temperaturze 191° przez godzinę. Jeśli chcesz, około 5 minut przed chleb jest gotowy, zeskrobać pozostałe kawałki masła i miodu z patelni, gdzie je stopione, i szczotką to na wierzchu chleba, aby zachęcić brązowienie. Jeśli nie masz wystarczająco dużo masła w lewo na patelni, stopić trochę więcej.
Niech chleb ostygnie na stojaku przed krojeniem.