Pieczenie Boczkowo-Pomidorowe
Boczek-Piec pomidorowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 86 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Boczek, pomidor i Cheddar śniadanie Piec z jajkami, Sassy Fish Bake with Tomato-Bacon-Avocado Salsa, oraz Kanapki Z Pomidorem I Boczkiem Z Boczkiem Bazylia Majonez.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. obficie nasmaruj dno i boki 9-calowej kwadratowej patelni ze skróceniem. W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, parmezan i wody do zwilżenia; rozprzestrzeniać na dnie patelni.
W średniej misce wymieszać boczek, cebulę, 3 łyżki kolendry i czerwoną paprykę; posypać częściowo upieczonym ciastem.
Umieść plastry pomidora na mieszance boczku.
Piec 15-20 minut, aż brzegi będą złote i ser się roztopi. Lekko ostudzić, około 5 minut.
Posypać dodatkową kolendrą.