Pieczeń z czerwonego wina z borowikami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na $4.49 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 683 kalorie, 61g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz borowiki, oliwę z oliwek, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Indyk duszony z borowikami, oraz Spirale Flank Steak z sosem borowikowym i czerwonym winem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 149°. Przynieś bulion na wolnym ogniu w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
2
Zdjąć z ognia; dodać grzyby, przykryć, i odstawić do miękkości, o 15 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby do deski do krojenia. Posiekaj grubo. Pieczarki i bulion rezerwować oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
łyżka Szczelinowa
3
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wołowina
4
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku żaroodpornym na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodać wołowinę i gotować, aż brązowy ze wszystkich stron, o 15 protokół w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
6
Przełożyć wołowinę na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
7
Wylać wszystkie z wyjątkiem 1 łyżki kapieli z garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Umieść garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Dodać cebulę i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Cebula
10
Posypać solą i pieprzem i smażyć, aż zacznie brązowieć, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
11
Dodaj czosnek, posiekany majeranek i zarezerwowane borowiki; smażyć 1 minutę. Używając rąk, zmiażdżyć pomidory, 1 na raz, do garnka. Gotować 3 protokół, często mieszając i skrobanie się rumiane kawałki z dna garnka.
Wołowina i nagromadzone soki wracają do garnka. Przykryć; przełożyć do piekarnika. Gotować 1 1/2 godziny. Włączyć wołowinę i kontynuować gotowanie do miękkości, o 1 1/2 godziny dłużej. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce odkryte do ostygnięcia. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Garnek
15
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia; namiot z folią. Łyżka tłuszczu z powierzchni soków w garnku. Doprowadzić soki do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się do 4 filiżanek, o 7 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Folia Aluminiowa
Garnek
16
Pokrój wołowinę w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
17
Przenieś na talerz. Łyżką soków, udekorować gałązkami majeranku i podawać.