Pieczeń wołowa z sosem z dzikich grzybów i karmelizowanymi szalotkami puree ziemniaczanego

Pieczeń wołowa z sosem z dzikich grzybów i karmelizowanymi szalotkami puree ziemniaczanego
Pieczeń wołowa z sosem z dzikich grzybów i karmelizowanymi szalotkami puree ziemniaczanego może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 934 kalorie, 50g białka, oraz 75 g tłuszczu. Na 8,71 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 113 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś szalotkę, pietruszkę, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Pieczeń wołowa z sosem z dzikich grzybów i karmelizowanymi szalotkami puree ziemniaczanego, Pieczony filet wołowy z sosem szalotkowo-grzybowym, oraz Karmelizowane-szalotka i szałwia puree ziemniaczane.

Instrukcje

1
Wymieszać 1 łyżkę tymianku, 2 łyżeczki grubej soli i 2 wyciśnięte ząbki czosnku w małej misce. Mieszaninę soli natrzeć polędwicą wołową. Owiń w plastik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieścić w naczyniu do pieczenia 11x7x2-cala i schłodzić co najmniej 1 dzień i do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Podgrzać 3 łyżki oleju w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj ostrygi i kurki grzyby i smażyć aż zbrązowieje, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
5
Dodaj mieloną szalotkę, 1 wyciśnięty ząbek czosnku i 1 łyżeczkę tymianku; smażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Dodaj 2 łyżki brandy i wymieszać 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
7
Dodaj śmietanę; mieszaj, aż prawie cała ciecz zostanie wchłonięta, około 3 minut. DO AHEAD: może być wykonany 2 godziny wcześniej. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
8
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Szczotka ciężka duża patelnia z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
10
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodać polędwicę wołową i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 5 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
12
Przełożyć na przygotowaną patelnię. Pieczeń do natychmiastowego odczytu termometr włożony do rejestrów środkowych 48° na rzadkie, o 28 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
13
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia; odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
14
Tymczasem mieszanka grzybowa rewarm.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
15
Posypać mąką; wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
16
Dodaj pozostałe 2 łyżki brandy do pieczenia patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
17
Podgrzać na średnim ogniu, skrobając rumiane kawałki, a następnie dodać do mieszanki grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
18
Dodać redukcję wołowiny do grzybów i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół. Wymieszaj pozostałą 1 łyżeczkę tymianku. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
RedukcjaRedukcja
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
19
Cienko pokroić wołowinę. Puree z karmelizowanej szalotki podzielić na 6 talerzy. Ułóż plastry wołowiny na talerzach. Łyżka sosu grzybowego, posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn