Pieczeń wieprzowa solona z kasztanem i czerwoną kapustą Sauté

Pieczeń wieprzowa solona z kasztanem i czerwoną kapustą Sauté może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 379 kalorii, 42g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka jabłecznika, musztarda, kasztan i kapusta sauté, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kapusta Włoska, Gałka Muszkatołowa I Kasztan Saute, Pieczeń Wieprzowa Solona, oraz Kapusta Wieprzowa Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Umieścić wieprzowinę w dużej torbie zamrażarki zip-top; dodać mieszankę cydru. Uszczelnij torbę i chill 24 godziny.
Wyjąć wieprzowinę z solanki i osuszyć ręcznikami papierowymi; solankę wyrzucić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; dodać wieprzowinę. Gotować 6 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron, obracając mięso od czasu do czasu.
Umieścić wieprzowinę na stelażu w lekko nasmarowanej płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę i 15 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 15
Wyjąć z piekarnika; przykryć i odstawić 10 minut lub aż termometr osiągnie 160 przed krojeniem.
Podawać z podsmażoną Kasztanem i czerwoną kapustą.