Pieczeń Wieprzowa Czosnkowa

Pieczeń Wieprzowa Czosnkowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać czosnek pieczeń wieprzowa spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.89 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać schab pieczony, pieprz, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wieprzowina pieczona czosnkiem z warzywami i sosem czosnkowym, Pieczeń Wieprzowa Czosnkowa, oraz Pieczeń wieprzowa czosnkowo-musztardowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wykończ nadmiar tłuszczu z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę w oleju około 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4
Umieścić cebulę i czosnek w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Na cebulę i czosnek ułożyć wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Polać bulion wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż wieprzowina będzie miękka. Rezerwa 1 szklanka płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Podawać wieprzowinę teraz, lub wyjąć wieprzowinę z powolnej kuchenki i lekko ostudzić. Rozgrzać ciepłą wieprzowinę, używając 2 widelców.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
9
Umieść 2 filiżanki rozdrobnionej wieprzowiny w każdym pojemniku lodówki lub zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
10
Dodaj 1/2 szklanki zarezerwowanego płynu do gotowania do każdego pojemnika. Przykryć i przechowywać w lodówce do 4 dni lub zamrażać do 4 miesięcy. Aby rozmrozić mrożoną wieprzowinę, umieść pojemnik w lodówce około 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn