Pieczeń Wieprzowa Czosnkowa

Pieczeń Wieprzowa Czosnkowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać czosnek pieczeń wieprzowa spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.89 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać schab pieczony, pieprz, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wieprzowina pieczona czosnkiem z warzywami i sosem czosnkowym, Pieczeń Wieprzowa Czosnkowa, oraz Pieczeń wieprzowa czosnkowo-musztardowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wykończ nadmiar tłuszczu z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę w oleju około 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
4
Umieścić cebulę i czosnek w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Na cebulę i czosnek ułożyć wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Polać bulion wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż wieprzowina będzie miękka. Rezerwa 1 szklanka płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Podawać wieprzowinę teraz, lub wyjąć wieprzowinę z powolnej kuchenki i lekko ostudzić. Rozgrzać ciepłą wieprzowinę, używając 2 widelców.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
9
Umieść 2 filiżanki rozdrobnionej wieprzowiny w każdym pojemniku lodówki lub zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
10
Dodaj 1/2 szklanki zarezerwowanego płynu do gotowania do każdego pojemnika. Przykryć i przechowywać w lodówce do 4 dni lub zamrażać do 4 miesięcy. Aby rozmrozić mrożoną wieprzowinę, umieść pojemnik w lodówce około 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn