Pieczeń wieprzowa bez kości z nacieraniem pieprzem ziołowym
Pieczeń wieprzowa bez kości z nacieraniem ziołową papryką może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis zawiera 235 kalorii , 39 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Za 2,02 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. 188 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Ten przepis z Allrecipes wymaga pieczonej polędwiczki wieprzowej, bazylii, mielonej papryki i parmezanu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 98% . Ten wynik jest spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Soczysta i delikatna ~ Pieczeń wieprzowa z polędwiczką , Przystawki z kurczaka bawolego bez kości i Paski bawole bez kości .
Instrukcje
Osusz wieprzowinę ręcznikiem papierowym. W małej misce dobrze wymieszaj wszystkie składniki nacierane i nałóż na wszystkie powierzchnie pieczeni wieprzowej.
Umieść pieczeń na płytkiej patelni i piecz w piekarniku nagrzanym na 350 stopni F przez 1 do 1-1/4 godziny (18 do 20 minut na funt), aż temperatura wewnętrzna na termometrze wskaże 145 stopni F (63 stopnie C).
Wyjmij pieczeń z piekarnika; odczekaj, aż temperatura osiągnie 160 stopni F, około 10 minut przed pokrojeniem i podaniem.