Pieczeń Po Indyjsku
Przepis Indian Pot Roast może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w okolicy 6 godzin. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 30g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz przecier pomidorowy, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym.
Instrukcje
Miejsce chuck pieczeń, czosnek, imbir, chili, pieprz, goździki, cynamon, kminek, kolendra, sól, i woda w powolnej kuchence. Gotować na wysokościach, aż pieczeń będzie miękka, 4 do 6 godzin.
Wyjąć pieczeń i pozostawić na tyle ostudzić do obsługi; pokroić w grube plastry. Odcedzić płyn z powolnej kuchenki, odrzucając przyprawy i rezerwując płyn.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać olej w dużej patelni odpornej na piekarnik na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę do brązowego i przetargu, 5 do 7 protokół.
Posypać chili w proszku na cebuli i gotować, aż pachnące, o 30 sekund. Wymieszać pomidory, ketchup, przecier pomidorowy, czarny pieprz, i reserved płyn z powolnej kuchenki; gotować, aż zmniejszy się do 3 szklanki, o 10 protokół.
Miejsce pokrojone mięso na patelni i dusić, aż sos zgęstnieje, 5 do 10 protokół.
Piec w nagrzanym piekarniku, fastrygowanie od czasu do czasu z sosem, aż rumiane, 10 do 15 protokół.
Podawać z posiekaną kolendrą.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!