Pieczarkowy Ser Pleśniowy Hamburgery Z Indyka
Przepis pieczarkowy ser pleśniowy Indyk hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 186 kalorii, 32G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, ser, mielonego indyka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczarkowy Ser Pleśniowy Hamburgery Z Indyka, Burgery Grzybowo-orzechowe z serem pleśniowym, oraz Burgery Z Serem Pleśniowym Portobello.
Instrukcje
Rozgrzej grill na duże ciepło.
W średniej misce wymieszać mielonego indyka, grzyby, cebulę i sos sojowy. Doprawić koszerną solą i pieprzem. Formować na 4 Burger paszteciki.
Lekko nasmarować ruszt grillowy.
Umieścić paszteciki na przygotowanym grillu, i gotować przez 10 minut na stronie, lub aż dobrze zrobione. Top z serem pleśniowym w ciągu ostatnich kilku minut.