Pieczarkowy Makaron Prosciutto
Pieczarkowy makaron Prosciutto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 774 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz prosciutto, pietruszka, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczarki-Pizza Prosciutto, SOS trzy-grzybowy z Prosciutto, oraz Pizza z pieczarkami, porem i Prosciutto.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, na dużej patelni, podsmażyć grzyby i cebulę na maśle do miękkości.
Dodaj prosciutto; saute przez 3 minuty.
W małej misce, połączyć skrobi kukurydzianej i śmietany, aż będzie gładka; wymieszać na patelni.
Dodać natkę pietruszki i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Odcedzić makaron; dodać do patelni i wymieszać do herbu.
W razie potrzeby posypać serem.