Ten wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Mieszanka soku z limonki, kolendry, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!), Hiszpańska oliwa z oliwek Tortas / Tortas de Aceite, oraz Tortas z grilla (Tortas de salchicha) dla podobnych receptur.
Czosnek umieścić w małym, głębokim naczyniu do pieczenia i wymieszać z oliwą z oliwek, sokiem z limonki i 1 łyżeczką soli. Przykryć i piec około 30 minut, aż czosnek będzie miękki i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Połączyć wszystkie grzyby w 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia i wrzucić z pieczonego czosnku i 1 łyżeczka soli. Przykryć folią i piec 10 minut. Odsłaniać i piec przez około 35 minut dłużej, aż grzyby będą miękkie i złociste. Wymieszać posiekaną kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół