Pieczarkowo-Kiełbasowe Ragù
Pieczarkowo-kiełbasa Ragù może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.89 za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz czapki shiitake, szalotki, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ragu z kiełbasą i grzybami, Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą, oraz Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą.
Instrukcje
Morele namoczyć w 1 1/2 szklanki wrzącej wody, aż zmiękną. Spłukać i osuszyć; zachować moczenie płynu. Na patelni podgrzać 1 łyżkę oleju.
Dodaj kiełbaski, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż nie będzie już różowy w środku; pokrój 1/4 cala grubości.
Rozgrzać pozostały olej na patelni.
Dodać shiitake, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż zmięknie.
Dodać szalotki i Smalce; przykryć i gotować przez 4 protokół.
Wlać płyn do namaczania moreli.
Dodać kiełbaski i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty. Wymieszać z koncentratem pomidorowym. Doprawić solą i pieprzem. Na ogniu polać masłem i posypać natką pietruszki.