Pieczarkowe Tortellini w bulionie grzybowym

Pieczarkowe Tortellini w bulionie grzybowym
Pieczarki Tortellini w bulionie grzybowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.82 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz masło, parmigiano-reggiano, grzyby cremini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bulion Grzybowy, Rosół Z Grzybów Shiitake, oraz Łatwy Bulion Grzybowy.

Instrukcje

1
Wlać wrzącą gorącą wodę nad porcini w misce i odstawić, aż zmiękną, o 20 protokół. Wyciągnij porcini, wyciskając nadmiar płynu z powrotem do miski i spłucz, aby usunąć ziarno. Drobno posiekać borowiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Płyn do namaczania przelewamy przez sito wyłożone zwilżonym ręcznikiem papierowym do innej miski i rezerwujemy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Trim por, rezerwując około 5 cali zielonych liści i dobrze spłukać zielenie. Połowę pozostałego poru przekrój wzdłuż, następnie dobrze spłucz pod zimną wodą i osusz. Grubo posiekaj zielenie i drobno posiekaj białe i bladozielone części, zachowując zielenie osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
WodaWoda
PorPor
4
Drobno zetrzeć tyle sera, aby odmierzyć 1/4 szklanki, następnie odciąć i rezerwy Skórki. Zachowaj pozostały kawałek sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
WołowinaWołowina
1
Pulse cremini caps, czapki shiitake, 1/3 szklanki posiekanych porów, białe i jasnozielone części pora, czosnek i 1/2 łyżeczki soli w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PorPor
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Rozgrzać masło w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi, a następnie gotować mieszaninę grzybów, stale mieszając, aż płynne grzyby wydzielają się odparuje i grzyby są złote, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć do miski i całkowicie ostudzić. Wymieszać 1/4 szklanki startego sera, 1 łyżkę natki pietruszki oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Natkę pietruszki i tymianek ułożyć w seler i związać ciasno sznurkiem, aby uzyskać bukiet garni. Przynieś zimną wodę, bulion wołowy, Garni bukiet, popękane ziarna pieprzu, łodygi cremini, łodygi shiitake, zielenie porów, Pozostałe posiekane porcini, płyn do moczenia porcini, skórka sera i pozostałe 1/4 łyżeczki soli na wolnym ogniu w ciężkim rondlu 3-quart, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Bouquet GarniBouquet Garni
świeży Tymianekświeży Tymianek
Bulion WołowyBulion Wołowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
SerSer
ZieloniZieloni
WodaWoda
PorPor
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać bulion przez duże sito wyłożone podwójną grubością spłukanej i wyciśniętej gazy (lub zwilżonych ręczników papierowych) do dużej miski, naciskając i odrzucając ciała stałe. Odstawić bulion do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SernikSernik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Ustaw gładkie rolki makaronu w najszerszym ustawieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
2
Ciasto makaronowe pokroić na 4 kawałki i zachować 3 kawałki przykryte. Rozpłaszcz rozpakowany kawałek ciasta na prostokąt i podawaj przez rolki. Złóż prostokąt na pół i podawaj przez rolki jeszcze 8 razy, składając na pół za każdym razem i odkurzając mąką w razie potrzeby, aby zapobiec przyklejeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Przekręć pokrętło do następnego (Węższego) ustawienia i podawaj ciasto bez składania. Kontynuuj podawanie ciasta bez składania, dzięki czemu przestrzeń między rolkami jest węższa za każdym razem, aż zostanie zastosowane najwęższe ustawienie. (
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Przetnij arkusz ciasta na pół, jeśli robi się zbyt długo.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Wytnij jak najwięcej rund z arkusza foremką do ciastek(zamów ozdoby do innego zastosowania, takie jak zupa z makaronem z kurczaka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z MakaronemRosół Z Makaronem
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
6
Przełożyć w 1 warstwie na lekko posypaną mąką woskową blachę do pieczenia i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Pracując z 5 rund makaronu na raz, umieść 1/4 łyżeczki nadzienia w środku każdej rundy, utrzymując Pozostałe rundy szczelnie przykryte folią. Zwilżyć brzegi wypełnionych kulek opuszkami palców zanurzonymi w wodzie i złożyć na pół, pozwalając, aby dolna krawędź wystawała nieco poza górną krawędź, a następnie przycisnąć górną krawędź do dolnej połowy, aby uszczelnić. Trzymając prostą krawędź półksiężyca na gwoździu małego palca, owinąć półksiężyc wokół palca (co spowoduje, że zakrzywiona krawędź odwróci się), zachodzące na siebie rogi i szczypanie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Przenieś tortellini na suchy ręcznik kuchenny (Nie frotte).
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
9
Rozwałkować i pokroić pozostałe ciasto i zrobić więcej tortellini w ten sam sposób, pracując z 1 kawałkiem na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
CiastoCiasto
RolkaRolka
1
Doprowadzić bulion do wrzenia i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
2
Dodać tortellini i gotować na silnym wolnym ogniu, mieszając delikatnie raz lub dwa razy, do miękkości, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
3
Bulion z kadzi z 8 do 10 tortellini na osobę do misek i służyć pozostałą część Parmigiano-Reggiano z boku na tarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn