Pieczarkowe Tipsy wołowe z ryżem

Pieczarkowe Tipsy wołowe z ryżem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 860 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 3 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka końcówek wołowych, masło, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Crockpot wołowina porady i ryż, Zdrowe Porady Wołowe Nad Ryżem, oraz Tipsy wołowe Cajun z ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, podsmażyć grzyby na maśle przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj wołowinę do patelni; gotować przez 4-6 minut lub aż do ogrzania, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Tymczasem gotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
4
Usunąć mieszaninę wołowiny z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WołowinaWołowina
5
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia16
Magazyn