Pieczarkowe Tipsy wołowe z ryżem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 860 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 3 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka końcówek wołowych, masło, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Crockpot wołowina porady i ryż, Zdrowe Porady Wołowe Nad Ryżem, oraz Tipsy wołowe Cajun z ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć grzyby na maśle przez 2 minuty.
Dodaj wołowinę do patelni; gotować przez 4-6 minut lub aż do ogrzania, od czasu do czasu mieszając.
Tymczasem gotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Usunąć mieszaninę wołowiny z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.