Pieczarkowe Ravioli z sosem Parmezanowo-szczypiorkowym
Przepis pieczarkowe Ravioli z sosem parmezan-szczypiorek może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, pieczarki, pre Portobello grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak w sosie śmietanowym ze szczypiorkiem parmezan, Ravioli i Edamame w sosie parmezan, oraz Ravioli ze szparagów w sosie Parmezanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ravioli, umieścić grzyby w robocie kuchennym; puls 10 razy lub aż drobno posiekane.
Rozgrzać olej i masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i smażyć przez 2 minuty.
Dodać grzyby i 1/8 łyżeczki soli; gotować 5 minut lub aż wilgoć odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Pracując z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka około 2 łyżeczek mieszanki grzybów do środka każdego owijki. Zwilżyć brzegi ciasta wodą; połączyć 2 przeciwległe rogi. Szczyp krawędzie razem do uszczelnienia, tworząc trójkąt.
Ułożyć ravioli na dużej blasze posypanej skrobią kukurydzianą.
Aby przygotować sos, mleko i Mąkę połączyć w małym rondlu na średnim ogniu; wymieszać trzepaczką. Gotować 4 minuty lub aż lekko zgęstnieje, często mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem, 1 łyżką szczypiorku, 1/8 łyżeczki soli i pieprzem. Odstawić; ogrzać.
Gotować ravioli we wrzącej wodzie 2 minut lub do miękkości.
W razie potrzeby udekoruj świeżym szczypiorkiem.