Pieczarkowe Ragù z polentą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Ragu z grzybami z Polentanem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 11g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 6,13 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cebula, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczarkowe Ragu z serową polentą, Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą, oraz Ragu z pieczarkami i kiełbasą z polentą.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj seler i następne 3 składniki; smażyć 3 minuty lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Dodać grzyby i smażyć 8 minut lub aż grzyby uwolnią swój płyn. Wymieszaj pomidory, skórkę cytryny i czerwoną paprykę. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej i gotować 3 protokół.
Usuń szmatę z patelni; wytrzyj patelnię czystymi ręcznikami papierowymi. Trzymaj szmatkę w cieple.
Umieść patelnię na średnim ogniu. Pokrój plastry polenta sprayem do gotowania; dodaj do patelni. Gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Podajemy szmatkę grzybową na polencie w pojedynczych miseczkach; posypujemy serem.