Pieczarkowe Quiche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj quiche z grzybami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 504 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.92 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól i pieprz, pieczarki, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Quiche Z Pieczarkami I Szynką, Quiche Z Dwoma Grzybami, oraz Quiche z pieczarkami i szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łyżka mąki do miarki i poziomu.
Mąkę i sól wymieszać w średniej misce.
Pokroić w CRISCO® za pomocą blendera do ciast (lub 2 noży), aż cała mąka zostanie zmieszana z kawałkami grochu.
Posypać wodą, po jednej łyżce stołowej na raz. Rzuć lekko widelcem, aż ciasto utworzy piłkę. Dzielimy ciasto na pół, jeśli robimy podwójną skórkę. Naciśnij między rękami, aby utworzyć jeden lub dwa 5 do 6-calowe naleśniki. Ciasto mączne lekko.
Zwiń w koło między arkuszami woskowanego papieru na zwilżonym blacie. Odkleić górny arkusz. W przypadku pojedynczej skorupy, przyciąć o cal większy niż odwrócona 9-calowa płyta pie. Odwróć do talerza ciasta.
Usuń inny arkusz i naciśnij ciasto, aby pasowało. Fold krawędzi pod. Flet.
Piekarnik rozgrzać do 425 stopni F. dokładnie nakłuć dno i boki widelcem (50 razy), aby zapobiec kurczeniu się.
Piec w temperaturze 425 stopni F przez 10 do 15 minut lub do lekko rumiane.
Rozgrzać olej CRISCO® na dużej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu.
Dodać szalotki; gotować, mieszając, aż przezroczyste, ale nie Brązowy, o 1 minutę.
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem.
Gotować, często mieszając, aż grzyby uwolnią swój płyn, płyn odparuje, a grzyby są ciemnobrązowe, około 8-10 minut.
Połowę sera posypać równomiernie spód upieczonej Skórki.
Posypać pieczarkami i top z pozostałym serem.
W średniej misce ubić mleko, śmietanę, jajka i żółtko. Doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem.
Przenieść do piekarnika, piec w temperaturze 350 stopni F, aż po prostu ustawić w centrum, 30-35 minut. Schłodzić na stojaku z drutu przez około 10 minut przed krojeniem.