Przepis grzybowe hamburgery Kasha z majonezem Chipotle może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 2 godziny. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 623 kalorie, 11g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, sos sojowy, grzyby portabella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burgery Taco Z Majonezem Chipotle, Bekonowe hamburgery Jalapeno z majonezem Chipotle, oraz Southwest Pinto Bean hamburgery z Chipotle majonez dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę do wrzenia w 1-do 1 1/2-kwartowym ciężkim rondlu, a następnie wymieszać kaszę. Przykryć i zmniejszyć ogień do niskiej, a następnie gotować, aż kasha będzie miękka i woda zostanie wchłonięta, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasha
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Przełożyć do miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Przełóż jedną trzecią grzybów do robota kuchennego i pulsuj, aż drobno posiekasz, a następnie przenieś do miski. Powtórz z pozostałymi 2 partiami grzybów, przenosząc do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Cukierki Peachie-o
4
Cebulę i paprykę ugotować na maśle w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać posiekane grzyby, czosnek, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wszelkie płynne grzyby wydzielają się odparuje i grzyby zaczynają brązowieć, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Czosnek
Pieprz
Sól
6
Przenieść mieszaninę do dużej miski, a następnie mieszać w kasha, pietruszka, sos sojowy, i 1/2 szklanki bułki tartej, aż dobrze połączone. Ostudzić 10 minut, następnie mieszać w jajku, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Sos Sojowy
Pietruszka-nać
Kasha
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Ułóż talerz folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
8
Rozłóż pozostałą bułkę tartą w płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
9
Uformuj jedną czwartą mieszaniny grzybów (około 3/4 szklanki) na Patty o grubości 3/4 cala (3 1/2 cala średnicy), a następnie pogłębiaj w bułce tartej, strącając nadmiar i przenieś do talerza. Formować i pogłębiać 3 kolejne paszteciki, przenosząc na talerz. Chill paszteciki, luźno pokryte folią, 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Grzyby
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
10
Rozgrzać olej w oczyszczonej 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie smażyć paszteciki, obracając się raz, aż do głębokiego złota, o 4 łącznie minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Przenieść paszteciki do ręczników papierowych, aby osuszyć (paszteciki będą miękkie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
12
W międzyczasie ubij razem majonez i sos chipotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
13
Rozłóż chleb z majonezem chipotle i kanapkę każdy patty grzybowe między 2 plastrami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Grzyby
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Chleb
1
Paszteciki mogą być formowane, bez powłoki okruchów chleba, 12 godzin wcześniej i schłodzone, pokryte.