Pieczarki z sosem cytrynowym

Pieczarki z sosem cytrynowym
Grzyby z sosem cytrynowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pastę anchois, grzyby, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Makaron z pieczarkami i sosem cytrynowo-imbirowym, Warzywa i grzyby z sosem malinowym, oraz SOS kukurydziany z pancettą, jabłkami i pieczarkami.

Instrukcje

1
W dużej szklanej lub ze stali nierdzewnej misce, za pomocą widelca, wymieszaj sok z cytryny, pastę anchois, sól i pieprz. Wymieszać z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Dodać grzyby i pietruszkę i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn