Indyk Grzyb Tetrazzini wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 512 kalorii, 21g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 117 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka migdałów, czosnek spread przyprawy, zielona cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczarkowy Indyk Tetrazzini, Pieczarki Z Indyka Tetrazzini, oraz Jeden garnek kurczaka i pieczarki Tetrazzini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 2-ćwiartkowe prostokątne naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj linguine i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 11 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Przepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
4
Masło ciepła na dużej patelni; gotować i mieszać grzyby, zielona cebula, i papryka, aż cebula jest przezroczysta i warzywa są zmiękczone, o 5 protokół. Wymieszać z mąką, czarny pieprz, i czosnek spread przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pieprz Arbolowy
Cukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wlać bulion z kurczaka i śmietanę, ubijając mieszaninę, aż będzie gładka i zagęszczona, od 5 do 8 minut. Wymieszać z indykiem, połową parmezanu i gotowanym linguine, i lekko wymieszać, aby pokryć wszystkie składniki sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane Linguine
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Rozprowadzić mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia, a wierzch posypać pozostałym parmezanem i migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż mieszanina bąbelkuje i wierzch zaczyna się brązowieć, około 20 minut, i posypać natką pietruszki przed podaniem.