Pieczarki smażone na patelni z serem Ricotta
Pieczarki smażone na patelni z serem Ricotta wymagają ok. 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, masło, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Manicotti Z Indykiem, Grzybami Cremini I Serem Ricotta, Łosoś włoska pizza z serem Ricotta, pieczarkami i cebulą, oraz Szybka i łatwa Pizza z serem Ricotta z pieczarkami, brokułami i kurczakiem.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby, aż zaczną się pocić, o 5 protokół.
Dodaj ocet, bulion wołowy i czosnek. Gotować i mieszać mieszaninę grzybów, aż bulion rozpuszcza się i grzyby są lekko rumiane, 10 do 15 więcej minut. Ser ricotta wymieszać z mieszanką grzybową i zdjąć z ognia.