Pieczarki Smażone Na Głębokim Tłuszczu
Smażone w głębokim tłuszczu grzyby mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 127 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką grzyby, sól czosnkową, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczarki Smażone Bezglutenowe, Smażone Flaki, oraz Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę i sól czosnkową.
Wymieszać z jajkiem i wodą do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozgrzać olej w dużej głębokiej patelni na średnim ogniu. Sprawdź, czy olej jest gorący, smażąc kroplę ciasta. Jeśli skwierczy i unosi się na górę, olej jest gotowy.
Grzyby zanurzyć w cieście, a następnie umieścić w gorącym oleju. Smażyć kilka na raz, aby nie były zatłoczone, aż do złotego brązu, 3 do 5 minut.
Wyjąć z oleju łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach.