Pieczarki Portobello Nadziewane zbożem i warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grzybów Portobello nadziewanych zbożem i warzywami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 319 kalorii, 17g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.25 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mieszankę sera, mieszankę ryżu z ziarnami do gotowania w mikrofalówce i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczarki Portobello Faszerowane Warzywami Z Grilla, Faszerowane Pieczarki Portobello, oraz Faszerowane Pieczarki Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń brązowe skrzela z spodów grzybów za pomocą łyżki; wyrzuć skrzela.
Na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania ułożyć grzyby, skrzela w dół. Broil 4 minuty.
Podczas pieczenia grzybów, rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać mieszankę czosnku i pomidorów na patelnię. Smażyć 2 minuty; usunąć z ognia. Wymieszać z ryżem, 3/4 Puchar ser, i sos Worcestershire.
Grzyby obrócić, posypać równomiernie solą i pieprzem. Mieszankę ryżową równomiernie podzielić na grzyby; posypać równomiernie 1/4 szklanki sera. Broil 3 minuty lub do rozpuszczenia sera.