Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać grillowane nadziewane grzyby Portobello spróbować. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka pietruszki, pomidorów śliwkowych, czapek z grzybami portobello i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla, Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla, oraz Grillowane faszerowane pieczarki Portobello dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pomidor, ser, 1/2 łyżeczki oleju, rozmaryn, pieprz, i czosnek w małej misce.
Łyżką usunąć brązowe skrzela z spodów pokryw grzybowych i wyrzucić skrzela.
Połączyć 1/2 łyżeczka oleju, sok, i sos sojowy w małej misce; pędzla po obu stronach czapki grzybowe.
Umieść czapki grzybowe, boki łodygi w dół, na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 5 minut z każdej strony lub do miękkości.
Łyżka 1/4 szklanki mieszanki pomidorowej do każdej czapki grzybowej. Przykryć i grillować 3 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Posypać natką pietruszki.
Uwagi: ponieważ czosnek nie jest naprawdę gotowane, grzyby mają silny smak czosnku. Najpierw grilluj łodygi grzybów w dół, aby po obróceniu były w odpowiedniej pozycji do napełnienia. Jeśli chcesz zaplanować z wyprzedzeniem, usuń skrzela i łodygi z grzybów i połącz nadzienie, następnie przykryj i schłodź, aż będziesz gotowy do grillowania.