Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj pieczarki Portobello Faszerowane Szpinakiem. Jedna porcja zawiera 172 kalorie , 11 g białka i 9 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 2,04 USD za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 170 z nich powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Ten przepis z Allrecipes wymaga jajka, szpinaku, soli i mielonego pieprzu oraz parmezanu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 93% , to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pieczarki Portobello Faszerowane Bez Alergii , Wegańskie Pieczarki Portobello Faszerowane z Komosą Ryżową i Pieczarki Portobello Faszerowane Mięsem i Szpinakiem z Serem Kozim .
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni
2
Posmaruj obie strony kapelusza każdego pieczarki portobello włoskim dressingiem. Ułóż pieczarki na blasze do pieczenia, blaszkami do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Podziel mieszankę szpinakową na kapelusze pieczarek; posyp pieczarki pozostałą 1 łyżką sera mozzarella i 1 łyżką bułki tartej. Włóż pieczarki z powrotem do piekarnika.