Pieczarki Portobello Faszerowane Szpinakiem

Pieczarki Portobello Faszerowane Szpinakiem
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj pieczarki Portobello Faszerowane Szpinakiem. Jedna porcja zawiera 172 kalorie , 11 g białka i 9 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 2,04 USD za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 170 z nich powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Ten przepis z Allrecipes wymaga jajka, szpinaku, soli i mielonego pieprzu oraz parmezanu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 93% , to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pieczarki Portobello Faszerowane Bez Alergii , Wegańskie Pieczarki Portobello Faszerowane z Komosą Ryżową i Pieczarki Portobello Faszerowane Mięsem i Szpinakiem z Serem Kozim .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni
2
Posmaruj obie strony kapelusza każdego pieczarki portobello włoskim dressingiem. Ułóż pieczarki na blasze do pieczenia, blaszkami do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
1 (10 Uncji) Woreczek świeżego Szpinaku, Posiekanego1 (10 Uncji) Woreczek świeżego Szpinaku, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Piecz pieczarki w nagrzanym piekarniku, aż będą miękkie, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Odcedź sok, który powstał w grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
5
W dużej misce ubij jajko, czosnek, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Wymieszaj szpinak, pepperoni, parmezan, 3 łyżki mozzarelli i 3 łyżki bułki tartej z jajkami, aż masa będzie jednolita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
7
Podziel mieszankę szpinakową na kapelusze pieczarek; posyp pieczarki pozostałą 1 łyżką sera mozzarella i 1 łyżką bułki tartej. Włóż pieczarki z powrotem do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Kontynuuj pieczenie, aż wierzch nabierze złotego koloru, a ser się rozpuści, zajmie to około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn