Pieczarki Portobello Faszerowane Szpinakiem

Pieczarki Portobello Faszerowane Szpinakiem
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj pieczarki Portobello faszerowane szpinakiem. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 172 kalorie . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 2,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 161 osób uznało ten przepis za przepyszny i sycący. Mieszanka jajka, szpinaku, sosu sałatkowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 93% , to danie jest niesamowite. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także: Faszerowane pieczarki portobello bez alergenów , Wegańskie faszerowane pieczarki portobello z komosą ryżową i Pieczarki portobello faszerowane mięsem i szpinakiem z serem kozim .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni
2
Posmaruj obie strony kapelusza każdego pieczarki portobello włoskim dressingiem. Ułóż pieczarki na blasze do pieczenia, blaszkami do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
1 (10 Uncji) Woreczek świeżego Szpinaku, Posiekanego1 (10 Uncji) Woreczek świeżego Szpinaku, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piecz pieczarki w nagrzanym piekarniku, aż będą miękkie, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Odcedź sok, który powstał w grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5
W dużej misce ubij jajko, czosnek, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wymieszaj szpinak, pepperoni, parmezan, 3 łyżki mozzarelli i 3 łyżki bułki tartej z jajkami, aż masa będzie jednolita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Podziel mieszankę szpinakową na kapelusze pieczarek; posyp pieczarki pozostałą 1 łyżką sera mozzarella i 1 łyżką bułki tartej. Włóż pieczarki z powrotem do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
8
Kontynuuj pieczenie, aż wierzch nabierze złotego koloru, a ser się rozpuści, zajmie to około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn