Pieczarki Portobello faszerowane boczkiem i serem
Boczek i ser nadziewane pieczarki Portobello jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 612 kalorii, 16G białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać boczek, parmezan, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Faszerowane pieczarki Portobello z serem Feta, Potrójne pieczarki Portobello nadziewane serem i kukurydzą, oraz Serowe pieczarki Portobello faszerowane glazurą balsamiczną.