Pieczarki Portabella faszerowane indykiem i chorizo
Indyk i chorizo nadziewane grzyby Portabella jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grzybów portabella, czosnek, ser oaxaca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczarki Portabella Faszerowane Indykiem, Faszerowane Grzyby Portabella, oraz Faszerowane Grzyby Portabella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia cookie arkusz z boków lub bardzo płytkiej patelni do pieczenia z folią.
W 10-lub 12-calowej patelni, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotuj 2 minuty, często mieszając, aż będzie przezroczysty.
Dodać indyka; gotować około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy.
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
Kiełbasę pokruszyć na gotowanym indyku. Patelnia przykryć; gotować 5 do 10 minut lub aż kiełbasa nie jest już różowy. Za pomocą masher ziemniaczany, mash kiełbasa i indyka razem.
Dodać paprykę i czosnek; gotować 10 minut dłużej lub aż papryka zmięknie.
Grzyby oczyścić, delikatnie wycierając z zewnątrz czapki wilgotnym ręcznikiem papierowym lub szczotkując wszelkie zabrudzenia miękką szczotką. Wyskakuj łodygi, popychając je z boku na bok, dopóki nie pękną. Łyżeczką zeskrobać skrzela, aż spody czapek będą w większości czyste.
Pieczarki ułożyć na blasze.
Posmaruj obie strony czapek grzybów lekko z pozostałymi 3 łyżkami oleju; umieść górną stronę w dół na blasze. Każdą czapkę grzybową przełożyć na około 1/2 szklanki mieszanki z indyka.
Piec 25 do 30 minut lub aż farsz jest rumiane i pieczarki są dokładnie gotowane.
Dekoruj kolendrą przed podaniem.