Pieczarki pieczone z rozmarynem i czosnkiem

Pieczarki pieczone z rozmarynem i czosnkiem
Pieczarki pieczone z rozmarynem i czosnkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 669 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ocet winny, ząbki czosnku, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczarki pieczone z czosnkiem i rozmarynem, Łatwe pieczone pieczarki z rozmarynem i czosnkiem, oraz Pieczarki Czosnkowo-Rozmarynowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W dużej misce, dodać czosnek, rozmaryn, ocet winny czerwony, musztarda, płatki czerwonej papryki, 1/2 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczka pieprzu i trzepaczką, aż dobrze połączone. Powoli skropić oliwę z oliwek, stale ubijając i mieszać, aż sos zgęstnieje i emulguje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodać grzyby do miski i wrzucić, aż wszystkie grzyby są pokryte w dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Wlać sos i grzyby do dużego naczynia do pieczenia i ułożyć grzyby w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Pieczarki wstawiamy do piekarnika i pieczemy 15 minut. Używając drewnianej łyżki, wymieszaj grzyby, a następnie kontynuuj pieczenie, aż grzyby będą miękkie, o około 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Grzyby lekko ostygną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
7
Pieczarki przełożyć do dużego naczynia, następnie wymieszać z sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem, udekorować posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Grzyby podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, z chrupiącym chlebem do zanurzenia w dodatkowym dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia89
Magazyn