Herbed pieczone grzyby z jajkiem sadzonym może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, zapiekaną pizzę, ricottę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczarki pieczone z jajkiem sadzonym, Pieczone pieczarki z Herbowaną komosą ryżową, oraz Azjatycka pieczona brukselka z chrupiącymi smażonymi grzybami Shiitake.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Grzyby połączyć, 3 łyżki oleju i rozmaryn na blasze do pieczenia, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Umieść w piekarniku i piecz, aż grzyby się skurczą, i rumiane o, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Skropić 1 łyżką balsamiczną i wrzucić do płaszcza. Połowę parmezanu rozsypać na pizzy. Odrzuć rozmaryn i ułóż grzyby na wierzchu. Rozprowadzić ricottę na wierzchu i skropić pozostałym parmezanem i odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
5
Piec, aż ciasto jest rumiane, ser topi się, o 20 protokół. W międzyczasie podgrzej małą patelnię na średnim ogniu i dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek. Gdy olej mieni się, dodaj jajka i smaż aż do zestawu, bąbelkowo i brązowo na brzegach, a patelnia jest prawie sucha. Ostrożnie dodać pozostałe 3 łyżki octu balsamicznego i gotować, aż ocet zmniejszy się i syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Na pizzę ułożyć jajko, nad pizzą skropić balsamiczną redukcję i podawać.