Pieczarki Nadziewane Śródziemnomorskie
Śródziemnomorskie pieczarki Nadziewane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 793 kalorie, 26g białka, oraz 60 g tłuszczu. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kremowego sera philadelphia, suszonych pomidorów pakowanych w olej, trzech serów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Mediterranean Crab and kuskus faszerowane Grzyby, Szybka przystawka: śródziemnomorskie pieczarki Nadziewane, oraz Śródziemnomorska papryka nadziewana z kuskusem, kurczakiem i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć łodygi z grzybów; drobno posiekać tyle łodyg, aby zmierzyć 1/4 szklanki. Wyrzucić Pozostałe łodygi lub przechowywać w lodówce do innego użytku.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać pokrojone łodygi i pomidory; gotować i mieszać 2 do 4 min. albo aż grzyby będą miękkie.
Dodać bułkę tartą i cebulę; gotować i mieszać 1 min.
Zdjąć z ognia; schłodzić 10 min.
Piekarnik rozgrzać do 400 F. rezerwy 1/4 Puchar mieszaniny okruchów.
W średniej misce wymieszać ser śmietankowy, rozdrobniony ser i Bazyl. Wymieszaj pozostałą mieszankę okruchów; łyżkę do kapsli grzybowych, dodając około 1 łyżki. dla każdego.
Umieścić na pokrytej folią blasze do pieczenia; posypać zarezerwowaną mieszaniną okruchów.
Piec 15 do 20 min. lub aż do przegrzania.