Pieczarki Nadziewane Wegetariańskie
Wegetariańskie pieczarki Nadziewane wymagają około 30 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 360 kalorii, 16G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czapek portobello grzyb, szczypiorek, ser fontina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki Nadziewane Wegetariańskie, Pieczarki Nadziewane Wegetariańskie, oraz Wegetariańskie burrito z fasolą i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nakrętki grzybowe, boki skrzelowe ułożyć na blasze do pieczenia, skropić oliwą i octem, doprawić solą i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Piec, aż czapki są po prostu miękkie, o 10 protokół.
W międzyczasie połącz pomidory, oliwki, bułkę tartą, ser i szczypiorek w średniej misce. Doprawić pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu.
Mieszankę pomidorową podzielić równomiernie (około 1/2 szklanki na grzyb) między czapki portobello.
Piec 10-12 minut lub do lekko rumiane i grzyby są miękkie.