Pieczarki Nadziewane Orzechami
Pieczarki nadziewane orzechami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Jeśli masz Philadelphia cream cheese spread, sadzarki orzechy, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczarki Nadziewane Brie z Garlickim Panko, Pieczarki Portabello Zapiekane, oraz Pieczarki, boczek i szparagi z jajkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszaj ser, czerwoną paprykę, cebulę i przyprawy.
Łyżka równomiernie do czapek grzybowych; wierzch z orzechami.
Piec 20 minut lub aż orzechy są złotobrązowe.