Pieczarki nadziewane II
Pieczarki nadziewane II wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 89 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 195 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, masło, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj prześcieradło.
Grzyby oczyścić i usunąć łodygi. Posiekaj tyle łodygi, aby uzyskać jedną filiżankę. Użyj szczotki do ciast, aby umyć czapki olejem roślinnym.
Na patelni roztopić 2 łyżki masła lub margaryny.
Do gorącego masła dodaj posiekane łodygi i cebulę.
Podsmaż mieszaninę przez 4 minuty, usuń ją z ognia i pozostaw do ostygnięcia.
W dużej misce do mieszania, połączyć mieszankę Grzybowo-cebulową, mięso krabowe, ser śmietankowy, jajko, 1 szklanka bułki tartej, pietruszka, sól i pieprz. Łyżka mieszaniny do czapek grzybowych. Ułóż nakrętki na przygotowanym arkuszu ciastek.
Na małej patelni, roztopić pozostałe masło i dodać pozostałą bułkę tartą do roztopionego masła. Gdy okruchy chleba są pokryte lekko posypać je na czapki grzybowe.