Pieczarki Nadziewane I

Pieczarki Nadziewane I
Nadziewane pieczarki to może być tylko przystawka, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 9 i kosztuje 1,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 29 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka soli czosnkowej, twarogu, pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Stem grzyby. Zarezerwuj 1/3 do 1/2 łodyg i zmiel je.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Mięso MieloneMięso Mielone
3
Ubić serek śmietankowy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
4
W małej misce połącz mielone łodygi grzybów i mięso krabowe. Wymieszać serek śmietankowy z mieszanką łodygi i małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
CrabmeatCrabmeat
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać sól czosnkową i dobrze wymieszać. Nakrętki grzybowe nadziewać mieszanką serową. Ułóż nakrętki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Pieczemy grzyby w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut lub do momentu, gdy mieszanina grzybów i krabów będzie gorąca, a większość płynu z grzybów zgromadzi się na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia6
Magazyn