Pieczarki I Cukinia Quesadillas Z Pesto Kolendry

Pieczarki I Cukinia Quesadillas Z Pesto Kolendry
Przepis Mushroom & cukinia Quesadillas z pesto kolendry może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 6. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 27 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka grzybów, sól, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grzybowa Cukinia Quesadillas, Grillowana cukinia i karczochy z pesto Kolendro-pistacjowym, oraz Pieczona Tilapia Jalapeno-Limonka z kolendrą-Manchego-Pepita Pesto makaron z cukinią.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn