Pieczarki faszerowane serem szwajcarskim
Nadziewane pieczarki z serem szwajcarskim może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 95 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, sól i pieprz, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pies sojowy z grzybami Marsala i serem szwajcarskim, Piersi z kurczaka z pieczarkami, serem szwajcarskim i białym winem, oraz Szpinak i ser szwajcarski faszerowane udka z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Usunąć łodygi z grzybów. Łodygi drobno posiekać i odstawić. Ułóż czapki hollow side up w naczyniu do pieczenia.
Skropić 5 łyżkami roztopionego masła oraz solą i pieprzem do smaku.
1/4 szklanki masła rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać łodygi grzyba i cebulę, i gotować 5 minut, lub do miękkości. Stopniowo mieszaj w mące i śmietanie do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wymieszać z natką pietruszki.
Obficie nadziewać grzybki mieszanką. Top z serem szwajcarskim.
Piec 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, lub do lekko rumiane.