Pieczarki faszerowane porem, serem pleśniowym i orzechami włoskimi.
Pieczarki faszerowane porem, serem pleśniowym i orzechami włoskimi. może to tylko przystawka, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 39 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło gałkowe, ser dolcelatte, płaskie pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Faszerowane pory z serem pleśniowym, rodzynkami i migdałami, Pieczarki Faszerowane Serem Pleśniowym, oraz Boczek Orzechowy Ser Pleśniowy Faszerowane Pieczarki dla podobnych receptur.