Pieczarki Faszerowane Krabem
Krab nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pescatariański i דל פחמימות,zny przepis ma 143 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego pieprzu, majonezu, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane Krabami, Pieczarki Faszerowane Krabami, oraz Pieczarki Faszerowane Krabem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce połącz mięso krabowe, zieloną cebulę, zioła i pieprz.
Wymieszać w majonezie i 1/4 szklanki parmezanu, aż dobrze połączone. Napełnianie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do użycia.
Wytrzyj grzyby wilgotnym ręcznikiem.
Usunąć łodygi. Łyżka się skrzela i podstawy łodygi, co Głębokie kubki. Odrzuć skrzela i łodygi. Czapki grzybowe napełnij zaokrąglonymi łyżeczkami nadzienia i umieść je w płytkim naczyniu do pieczenia.
Posypać wierzch parmezanem i papryką.
Wyjąć z piekarnika i podawać natychmiast
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.