Pieczarki Faszerowane Kiełbasą
Kiełbasa nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, porów, kiełbasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Faszerowane pieczarki z kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj obramowaną blachę do pieczenia sprayem do gotowania i odstaw na bok.
Pieczarki wytrzyj papierowymi ręcznikami.
Usuń łodygi i kostkę. W razie potrzeby wydrąż nasadki.
Posmaruj każdą nasadkę oliwą z oliwek.
Na dużej patelni na średnim ogniu dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i łodygi grzybów, gotować przez 1 minutę, a następnie dodać kiełbasę; rozbijając wszelkie kępy.
Dodać pory i saute przez kolejne 3 protokół lub aż kiełbasa jest całkowicie rumiane i pory są miękkie.
Zdjąć z patelni i odstawić.
W średniej misce połącz mieszankę farszu i gorący bulion.
Odstawić na 2 minuty lub aż lekko zmięknie.
Wymieszaj z rumianą mieszanką kiełbas, szałwią, czosnkiem i 2 łyżkami parmezanu do farszu.
Każdy grzyb napełnij mieszanką farszu i ułóż nakrętki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Grzyby posypać pozostałymi 2 łyżkami parmezanu.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, lub do złotego koloru.