Piecz Na Patelni Z Wołowiną I Warzywami

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wołowina-warzywa patelnia Piec spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 53 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z zupy grzybowej, bardzo chudej mielonej wołowiny, grzybów i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać schłodzone półksiężycowe rolki obiadowe, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta Karmelowo-Jabłkowa Chrupka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Piecz Na Patelni Z Wołowiną I Warzywami, Make-ahead vegetable and bacon egg bake patelnia, oraz Patelnia z wołowiną i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Brązowe mięso w dużej patelni odpornej na przywieranie.
Dodać pieczarki i cebulę; gotować od 8 do 10 min. lub aż płyn z grzybów odparuje, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia.
Dodać Velveeta; wymieszać.
Rozwiń ciasto półksiężyc; oddziel na 8 trójkątów. Ułóż na wierzchu mieszanki mięsa, z punktami trójkątów nakładających się w środku i krótkimi bokami wzdłuż krawędzi patelni.
Piec 12 do 15 min. albo aż do złotego brązu.
Odstawić 5 min. przed podaniem.